banner

MEB’den yöneticilere SBS ve PYBS başvuru eğitimi




Milli Eğitim Bakanlığı, okul müdür ve yöneticilerine yönelik SBS ve PYBS Başvuru Eğitimi başlattı. e-akademi üzerinden verilecek eğitimler 31 Mart'ta sona eriyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, okul yöneticilerine yönelik 13 Mart 2013 tarihinde e-akademi üzerinden SBS ve PYBS Başvuru Eğitimi başlattı.

SBS Yönetici Eğitimi için Tıklayın

PYBS Yönetici Eğitimi için Tıklayın

Bakanlığın sitesinden yapılan açıklamada, “E-Akademi Bilgi Güvenliği Eğitimi, 13 Mart 2013 tarihinde başlayıp 31 Mart 2013 saat 17:00'da sona erecektir. Eğitimin son günlerinde yoğunluk yaşanmaması için eğitim yöneticilerimizin eğitimlerini son günlere bırakmamaları önem arz etmektedir.” denildi.

MEB, eğitim sonunda 100 puan üzerinden katılımcıları değerlendirecek.

Değerlendirme detayları

Her eğitim paketi rasgele 20 sorudan oluşmaktadır.

Her eğitim, 100 puan üzerinden yapılacak değerlendirme neticesinde en az 80 puan alan başarılı sayılacaktır.

Bu eğitimin kredisi 1 puan olarak belirlenmiştir." Başarısız olanlar eğitimi tekrar alabilirler."

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.