banner

‘Okul öncesi eğitim zorunlu olsun’ imza kampanyası




Okul öncesi öğretmenleri, okul öncesi eğitiminin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl uygulamaya koyduğu 12 yıllık zorunlu eğitim kapsamına alınması için imza kampanyası başlattı

Okul öncesi eğitiminin, 12 yıllık zorunlu eğitim kapsamına alınması için İmza.la adlı internet sitesinde ‘Okul Öncesi Eğitim Zorunlu Olsun’ imza kampanyası başlatıldı.

Açıklamada, okul öncesi eğitimin insan yaşamında ne kadar önemli olduğu, dünyada özellikle gelişmiş ülkelerde okul öncesinin zorunlu olduğu belirtilirken, bu eğitimden tüm çocukların yararlanmasının bir hak olduğu ve bu haktan yararlanabilmeleri içinde muhakkak zorunlu olması gerektiği vurgulandı.

Kampanya destek vermek için Tıklayın

 

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.