banner

MEB’den okul müdürlüklerine e-okul uyarısı




Milli Eğitim Bakanlığı, e-okul sistemine hatalı giriş yapıldığının fark edilmesi üzerine  okul müdürlüklerini uyardı.

Milli Eğitim Bakanlığı, e-okul sistemimde bina bilgileri bölümünde yer alan derslik sayılarında hatalı girişlerin olduğunu ve bu hataların bugün saat 17.00’a kadar okul müdürlüklerince düzeltilmesi gerektiğini duyurdu.

MEB’den şu açıklama yapıldı

Okul Müdürlüklerinin Dikkatine!

e-Okul sistemi bina bilgileri bölümünde yer alan derslik sayılarının kontrol edilmesi sonucunda az sayıda da olsa hatalı veri girişi yapıldığı görülmüştür. Bundan dolayı derslik sayıları yeniden güncellemeye açılmıştır. Tüm kurum müdürlüklerince derslik sayıları bölümünün kontrol edilerek 21/03/2013 tarihi saat 17:00'a kadar hatasız olarak güncellenmesi hususu önemle duyurulur.

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.