banner

Nihat Doğan'dan, öğrencileri kızdıracak sözler




Sosyal medyada her yazdığı olay olan Nihat Doğan, üniversitelileri kızdıracak açıklamalar yaptı. Doğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kenan Işık da olmasa üniversite gençliğinin genel kültürünün koyunlarımın genel kültüründen daha düşük olduğunu öğrenemeyecektik. Sağolsun" diye yazdı.

Venezuela'nın geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Devlet Başkanı Hugo Chavez'in cenazesi için Venezuela'ya, Nevruz bayramı için Diyarbakır'a giden ve son olarak Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya kafa tutan Nihat Doğan şimdi de üniversite öğrencilerine kafayı taktı.

Üniversite gençliğini koyuna benzeten ünlü türkücü Nihat Doğan sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, "Kenan Işık da olmasa üniversite gençliğinin genel kültürünün koyunlarımın genel kültüründen daha düşük olduğunu öğrenemeyecektik. Sağolsun" notunu düştü.

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.