banner

Uluslararası Öğrenciler Fuarı'nda bayrak krizi




6. Uluslararası Öğrenciler Fuarı'nda Suriyeli öğrencilerin açtığı stantta Özgür Suriye Ordusu’na ait bayrağı indirmek isteyen TGB’li bir gruba polis müdahale etti.

Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen ve bugün Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ tarafından açılışı yapılan fuarda, Suriyeli öğrencilerin açtığı standa Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyelerinden oluşan bir grup, Özgür Suriye Ordusu'na ait bayrağın indirilmesi için müdahale etmek istedi.

Beşşar Esed rejimini temsil eden Suriye bayraklarıyla stant önüne gelen TGB'li grup, stantta asılı bulunan ve Özgür Suriye Ordusu tarafından kullanılan bayrağın indirilerek yerine ellerindeki bayrağın asılmasını istedi.

Polisin, takviye çevik kuvvet ekibiyle stant çevresinde çember oluşturarak güvenlik önlemi aldığı olayda, TGB'li grup, tüm ikna çabalarına rağmen dağılmadı.

Grubun, güvenlik çemberini aşarak standa ulaşmaya çalışması üzerine polis, müdahalede bulundu ve 15 kişiyi gözaltına aldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.