banner

Başbakan, kızının mezuniyet törenine katıldı




Başbakan Erdoğan, Berkeley Üniversitesi’nde doktora eğitimi gören kızı Esra Albayrak'ın mezuniyet törenine katıldıktan sonra ABD'den ayrıldı.

Başbakan Erdoğan doktora eğitimini tamamlayan kızı Esra Albayrak'ın Berkeley Üniversitesindeki mezuniyet törenine katıldı.

Esra Albayrak, diplomasını almak için kürsüye çıktığında yanında oğlu Ahmet Akif ve kızı Mahinur da vardı.

Törenin ardından rektörlüğü ziyaret eden Erdoğan, burada yetkililerden üniversitenin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra San Francisco uluslararası havalimanına geçen Erdoğan, özel uçak "ANA" ile (TSİ) saat 23:33'de Türkiye'ye hareket etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Başbakan Erdoğan'ı Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Namık Tan ve eşi Fügen Tan'ın yanı sıra diğer görevliler uğurladı.

Erdoğan'la eşi Emine Erdoğan, AK Parti Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın ve diğer yetkililer de Türkiye'ye hareket etti.

Öte yandan,ABD Başkanı Barack Obama ve Başkan Yardımcısı Joe Biden'i korumakla görevli "Gizli Servis" Erdoğan'ı Washington temaslarının ardından San Francisco'daki temasları sırasında da korudu.

Erdoğan'ın San Francisco'daki temasları sırasında en üst düzeyde koruma sağlandı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.