banner

MEB, ‘tablet’ ihalesini erteledi




Milli Eğitim Bakanlığı, Fatih Projesi kapsamında yapılacak "ikinci faz yerel alan ağı kurulumu" ve "tablet bilgisayar seti alımı" ihalelerini erteledi.

Bakanlık açıklamasına göre, ihaleler, ulusal ve uluslararası katılımcı firmalardan gelen yoğun talep üzerine katılımcıların ihale dokümanı hazırlayabilmeleri, açıklama taleplerinde belirtilen hususları tekliflerine yansıtabilmeleri ve rekabetçi teklif hazırlayabilmeleri amacıyla ertelendi.

"İkinci faz yerel alan ağı kurulumu" ihalesi 17 Haziran'da, "tablet bilgisayar seti alımı" ihalesi de 24 Haziran'da yapılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.