banner

‘95 yıl önce ölmüş bir şahsa nasıl cübbe giydirecekler’




Ahmet Hakan, Hürriyet Gazetesi’ndeki bugünkü köşesinde Karabük Üniversitesi tarafından Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid’e fahri doktora unvanı verilmesini köşesine taşıdı. Hakan, “95 yıl önce ölmüş bir şahsa nasıl cübbe giydirecekler doğrusu meraktayım.” yorumunda bulundu.

Ahmet Hakan'ın yazısından;

Kıyak kafa

KARABÜK Üniversitesi, Hicaz Demiryolu’nu inşa ettirdiği için Ulu Hakan İkinci Abdülhamid Han’a “onursal doktora” verme kararı almış.

Karabük Üniversitesi Rektörü, İkinci Abdülhamid’e “Raylı Sistemler Mühendisliği” akademisyenlerinin ve öğrencilerinin teklifi ile doktora verme kararı aldıklarını açıklamış.

95 yıl önce ölmüş bir şahsa nasıl cübbe giydirecekler doğrusu meraktayım.

Bir de şunu merak ediyorum:

Raylı Sistemler Mühendisliği’nin hoca ve öğrencileri ayranı mı fazla kaçırdılar acaba?

Kafaları bu nedenle mi kıyak?

Eğer böyleyse 22.00 ile 06.00 arası bir yasaklama getirilmesi için ne bekleniyor?

Yazının devamı için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.