banner

4 bin 850 öğrenciye bedava bisiklet




İzmit Belediyesi, 4 bin 850 beşinci sınıf öğrencisine bisiklet dağıttı. Törene katılan protokol üyeleri bisikletlere binerek gezinti yaptı.

İzmit Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen bisiklet dağıtım töreni Cephanelik Spor Tesisleri’nde yapıldı. Bisiklet dağıtım törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile bisiklet verilen öğrenciler ile aileleri katıldı.

İzmit’i bisiklet kenti yapacaklarını söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Kentte bisiklet yolları yaptık. Bisiklet kullanmayı bilmeyen çocuklarımıza öğretip onlara sertifikalar verdik. Şimdi de çocuklarımıza bisiklet dağıtıyoruz. Yanlarında kaskları var. Çocuklarımızın dikkatli bir şekilde bisiklet kullanıp yaz tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmelerini istiyoruz" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.