banner

Öğrenci çantasından cephanelik çıktı!




Adana'da, güven timlerinin şüphelenerek arama yaptığı lise öğrencisinin sırt çantasında 3 tabanca, 8 bıçak, 2 muşta ve 2 cop bulundu.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı güven timleri, Baraj Yolu'nda durumundan şüphelendikleri S.D'nin (19) sırt çantasında arama yaptı. Lise son sınıf öğrencisi olduğu ve bir barda çalıştığı öğrenilen S.D'nin sırt çantasında 1'i bilye atar 3 kurusıkı tabanca, 8 bıçak, 2 muşta ve 2 cop buldu.

Lise öğrencisi gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Alınan ifadesinde, malzemelerin kendisine ait olduğunu ileri süren Sultan D., "Merakımdan taşıyordum" diye ifade verdi. Ele geçirilen silahlar balistik inceleme için Kriminal Polis Laboratuvarı’na gönderildi. Bir barda çalıştığını söyleyen Sultan D. ifadesinin ardından 6136 sayılı ateşli silahlar kanununa muhalefetten adliyeye sevk edildi. Sultan D., serbest bırakıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.