banner

YÖK Başkanı Çetinsaya Van'da




YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökan Çetinsaya, "Adına çözüm süreci dediğimiz bu sürece acaba üniversitelerimiz nasıl katkı sağlayabilir, bu sürecin sonuçlarından olumlu yönde nasıl yararlanabilir, bunun istişaresini yapacağız" dedi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi senato salonunda yapılacak YÖK Genel Kurulu toplantısına katılmak üzere Van'a gelen Prof. Dr. Çetinsaya, toplantı öncesinde Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Çetinsaya, burada yaptığı açıklamada, üniversitenin sorunlarını yerinde görmek, senato üyeleri ve çeşitli kademelerdeki yöneticilerle görüşmek amacıyla kente geldiğini belirterek, deprem sonrası toparlanan, eskisinden daha güçlü seviyeye ulaşan Yüzüncü Yıl Üniversitesinde, yapılanları yerinde görme fırsatı bulacağını söyledi.

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini anımsatan Çetinsaya, "Adına çözüm süreci dediğimiz bu sürece üniversitelerimiz nasıl katkı sağlayabilir, bu sürecin sonuçlarından olumlu yönde nasıl yararlanabilir, bunların istişaresinİ yapacağız" diye konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.