banner

Açıköğretim Ortaokulu başvuruları ne zaman başlıyor?




Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Üniversitesi işbirliği ile yürütülen Açıköğretim Ortaokulu Batı Avrupa Programı’nın 2014-15 öğretim yılı kayıt başvuruları başladı. Başvurular 19 Eylül’de ise sona erecek.

Kayıtlar hakkında bilgi veren Köln’deki anadolu üniversitesi Batı Avrupa Bürosu görevlisi Semra Önder şunları söyledi:

"Açıköğretim Ortaokulu programına yeni kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adaylarının Batı Avrupa ülkelerinde yerleşik veya en az 6 ay süreli geçerli oturma iznine sahip olmaları gerekiyor. Adayların ilkokul diploması, ikinci kademe okur yazarlık belgesi, öğrenimlerini yurtdışında gören öğrencilerin ise denklik belgesi veya ortaokuldan ayrılanların ayrılırken aldıkları belgelerini başvuruda sunabilirler. Kayıt başvurusu için öğrenci adaylarının ‘Anadolu Universitaet, Friesenplatz 13, 50672 Köln / Deutschland’ adresinden ya da Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-mail adresinden başvuru belgesi isteğinde bulunması gerekiyor. Ayrıntılı bilgi www.anadolu-uni.de internet sayfasından alınabilir."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.