banner

Liseler arası Dans yarışmasında muhteşem final




Sabancı Üniversitesi Dans Kulübü ‘SUDance’ın İstanbul genelinde gerçekleştirdiği ‘1.Liselerarası Dans Yarışması’ 14 Nisan 2012 Cumartesi günü Sabancı Üniversitesi’nde gerçekleşti. Liseli dansçılar yarıştı birinci Cağaloğlu Anadolu Lisesi oldu.

5 farklı liseden gruplar Latin (cha cha, rumba, rock’n roll, samba, salsa vb.), Hip- hop, Tango ve Modern dans türlerindeki birbirinden güzel dansları ile hem eğlendirdi hem yarıştı. Yarışmayı birinci olarak tamamlayan grup ise Cağaloğlu Anadolu Lisesi oldu. İkinciliği İstanbul Erkek Lisesi alırken Koç Lisesi de yarışmayı üçüncü olarak tamamladı.

Cağaloğlu Anadolu Lisesi, Sabancı Üniversitesi’nin geleneksel üniversitelerarası dans festivalinde sahne alacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.