banner

Norveç’ten ilköğretim okuluna ziyaret




İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Mehmet Gesoğlu İlköğretim Okulu, Uluslararası Kültür ve Eğitim Sistemleri Farkındalık ve Kaynaşma Projesi kapsamında Norveç’ten gelen eğitim heyetini ağırladı.

norveçli heyet ilköğretim okulunu ziyaret ettiTürk eğitim sistemini yerinde incelemek amacıyla Türkiye’ye gelen Norveç heyeti, Mehmet Gesoğlu İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Başka kültürleri tanıyabilmek, başka bir ülkenin eğitim sistemini öğrenebilmek ve iki ülke arasındaki eğitim sisteminin benzerlik gösteren yanlarını tespit etmek amacıyla yola çıkan Norveç heyeti, Mehmet Gesoğlu İlköğretim Okulu’nda sınıfları gezerek, eğitim sisteminin yanı sıra, gerçekleştirilen sosyal faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve Mehmet Gesoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Yıldız’ın ağırladığı heyette yer alan Norveçli sendika başkanları, okul müdür ve müdür yardımcıları, Mehmet Gesoğlu İlköğretim Okulu’na tam puan verdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.