banner

Dinçer öğretmenleri uyardı!




Milli Eğitim Bakanı Dinçer, gereksiz etkinliklerde derslerin boş geçmesi konusunda illere yazı gönderdi. Gerçekten de ilgili ilgisiz birçok etkinlikte öğretmenler ve öğrenciler dolgu malzemesi gibi kullanılıyor.

Başarının artırılmasına yönelik tedbirlerin alınması, dersleri aksatmaya sebebiyet verecek görevlendirmelerden kaçınılması, derslere devam konusunda gerekli hassasiyet için yöneticilerin uyarılması; eğitim kurumlarında yönetici, öğretmen ve öğrencilerin katılımlarının söz konusu olduğu her türlü karşılama, toplantı, konferans, seminer, panel, yarışma vb. etkinliklere, etkinlik süresince yöneticilerden işleri, öğretmenlerden de dersleri bulunmayanların katılımının sağlanması konusunda Bakanlıktan uyarı geldi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.