banner

Suat Suna konseri ile yeni eğitim yılına başladılar




Okyanus Kolejleri, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına Suat Suna konseri ile merhaba dedi

suat suna okyanus koleji konseriOkyanus Kolejleri, bu yıl hizmete girecek olan Halkalı ve Fatih Kampüsleri ile İstanbul’daki kampüs sayısını 2’si anaokulu olmak üzere 10’a çıkardı. Oldukça yoğun geçecek bir eğitim döneminde öğrencilerinin keyifli bir şekilde okula merhaba demesini amaçlayan kurum, Halkalı Soyak Sitesi amfi tiyatroda öğrencilerini, ünlü sanatçı Suat Suna ile buluşturdu.

Yaklaşık 3 bin 500 kişinin katıldığı konserde ünlü sanatçı “Hayat Bayram Olsa” şarkısını söylerken “Bu dünyadaki en sevilen kişi Mustafa Kemal Atatürk’tür” sözleriyle büyük coşku yarattı. Bazen gitarı bazen de kemanıyla dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren Suat Suna, Okyanus Kolejleri Halkalı kampüsü öğrencilerine okul öncesi keyifli bir müzik dinletisi yaşattı.

Soyak Olympiakent içinde yer alan, 14.000 m2 kapalı alana sahip, 1200 öğrenci kapasiteli örnek bir kampüs olan Halkalı Okyanus Koleji'nde; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ile Fen ve Proje Lisesi yer alıyor.

5 yaşındaki küçük bir hayranı konser sonunda sahneye çıkıp 10’uncu Yıl marşını isteyince Suat Suna oldukça duygulandı…

İki saat boyunca dinleyenlerine keyifli bir konser sunan Suat Suna tam veda etmek üzereydi ki küçük bir hayranı sahneye çıktı. 5 yaşındaki anaokulu öğrencisi ünlü sanatçıdan 10’uncı yıl marşıyla konseri bitirmesini istedi. Oldukça duygulanan Suna gitarını tekrar eline alıp minik hayranının isteğini yerine getirdi. 3 bin 500 kişi aynı anda 10’uncu yıl marşını söylerken patlayan havai fişeklerle gece sona erdi.

 “Öğretmeyi Öğretmek” felsefesiyle sektörde fark yaratan ve 5 binden fazla öğrenciyle yoluna devam eden Okyanus Kolejleri, nitelikli eğitim anlayışını yurt çapına yaygınlaştırmayı da hedefliyor.

Anadolu’ya Başkent’ten açılmayı planlayan kurum, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nda Ankara Kampüsü’nü hizmete açacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.