banner

İtalyan Lisesi 125 yaşında




İtalyan Lisesi'nin 125. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı. Okul Müdürü Massimo Di Segni, okulun konferans salonunda düzenlenen törende konuşma yaptı.

italyanlisesimuduruEğitim kurumunun konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Massimo Di Segni, kuruluş yıl dönümü kutlaması için bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Segni, İtalyan Lisesi'nin 125’inci yılına ulaşmasında önemli bir etkiye sahip olduğunu belirttiği İtalyan ve Türk yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Okulun tarihi gelişiminden bahseden Segni, şöyle konuştu:

"Diplomasi desteği olmasaydı okulumuzun bu günlere ulaşması mümkün olmayabilirdi. Okulumuz her zaman gençtir. Öğrencilerimiz genç olduğu için bizi genç kılıyorlar. Şanslıyız ki okul yaşını hiç göstermiyor. Yetişkinler olarak köprü kurmak için uğraşırız ama çocuklarımız bizden daha ileridedir."

Beyoğlu Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Öztürk Çetin de kurumların kültürleri ne kadar gelişmişse vizyonlarının da o oranda güçlü olduğunu belirterek, "İtalyan Lisesi de ilçede yer edinmiş başarılı bir okuldur. Okulun 125’inci yılını kutluyorum" dedi.

Törene, İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Gianpaolo Scarante ve İtalya'nın İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini de katıldı. Konuşmaların ardından müzisyen Eser Taşkıran, piyano resitali sundu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.