banner

Irmak Okulları öğrencisi tam bursla ABD San Diego Üniversitesi'nde öğrenim görecek




Özel Irmak Lisesi Öğrencisi Merve Tanyel, ABD’nin San Diego Üniversitesi’nde tam burslu öğrenim görecek.

Özel Irmak Lisesi Öğrencisi Merve TanyelÖzel Irmak Lisesi 12. sınıf öğrencisi Merve Tanyel, akademik ve sportif faaliyetlerinin etkin olarak destekleneceğine inandığı ABD San Diego Üniversitesi’nin tam burs teklifini kabul ederek anlaşmasını imzaladı.

Anaokulundan beri Irmak Okulları’nda öğrenim gören Merve, eğitim hayatı süresince üst düzey akademik başarısının yanı sıra voleybolda da büyük başarı sağlamış, okul takımının yanı sıra milli formamızı da giyerek ülkemizi temsil etme gururunu yaşatmıştır.

Merve bugüne kadar yurt dışından gelen teklifleri, lise öğrenimini kendi ülkesinde tamamlamak ve bu süreçte kendi ülkesinin voleyboluna hizmet etmek istediği için geri çevirmiştir.

Merve, USD (University of San Diego) dışında USC (University of Southern California), Stanford University, SDSU (San Diego State University),  USF (University of San Francisco), Oregon State University, University of Arizona, Harvard University, Florida State University, University of Florida, University of Pittsburgh, Penn State University, University of Southern Illinois gibi dünyanın önde gelen üniversitelerinden de teklif almıştı.

Merve Tanyel ve ailesi, yaptıkları araştırma sonrası, Amerika’nın,  en iyi voleybol takımlarına sahip olan bu üniversitelerinden Merve’ye tam burslu öğrenim hakkı veren USD (University of San Diego) yetkililerine olumlu cevap verdi.

Merve, Amerikan Bayan University Voleybol ligi olan NCAA oyuncular listesine de kayıt edilmiş durumda.

Özel Irmak Okulları, öğrencilerinin tüm alanlarda gösterdiği başarılarda büyük bir gurur duyuyor ve öğrencileri Merve Tanyel’in yurt dışında ülkesini en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.