banner

TED Rönesans Koleji açılıyor




Rönesans Holding ve Rönesans Eğitim Vakfı tarafından Türk Eğitim Derneği işbirliğiyle kurulan TED Rönesans Koleji, 2014-2015 eğitim öğretim yılında İstanbul Küçükyalı’da faaliyete geçmeye hazırlanıyor.

Rönesans Holding ve Rönesans Eğitim Vakfı tarafından Türk Eğitim Derneği işbirliğiyle kurulan TED Rönesans Koleji, 2014-2015 eğitim öğretim yılında İstanbul Küçükyalı’da faaliyete geçmeye hazırlanıyor. TED Rönesans Koleji, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde, Türk ve yabancı öğretmenlerle eğitim verecek cliquez sur ce lien. 2014-2015 yılı için anaokulundan itibaren 6. sınıf dahil öğrenci alacak kolejde; İngilizce birinci yabancı dil, İspanyolca, Almanca, Fransızca ve Rusça ise ikinci yabancı dil olarak öğretilecek.

Toplam 20.000 metrekarelik alanda 1.200 öğrenciye eğitim verecek TED Rönesans Koleji, 35 milyon TL yatırımla kurulacak. Okul; kapalı spor salonu, çokamaçlı salon, plastik sanatlar atölyesi gibi birçok derslik, hobi ve etkinlik alanlarını içerecek. Yaklaşık 8.000 metrekarelik açık alanda ise 3 basketbol sahası, etkinlik alanı, oyun terası ve bahçeler bulunacak. Okulun irtibat ofisi, 27 Ocak 2014 tarihinden itibaren öğrenci ve velilerle tanışmak üzere hizmet vermeye başlayacak.

TED Rönesans Koleji’yle ilgili gelişmeleri paylaşmak amacıyla gerçekleştirilen basın toplantısına, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Rönesans Eğitim Vakfı Başkanı Refia Jale Ilıcak, TED Genel Müdürü Sevinç Atabay, TED Rönesans Koleji Kurucu Temsilcisi Süha Günel ve TED Rönesans Koleji Kurucu Müdürü İpek Ak katıldı. Toplantıda söz alan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erman Ilıcak, TED Ankara Koleji mezunu olmaktan gurur duyduğunu ve başarısını okuluna borçlu olduğunu dile getirdi. Ilıcak, “TED ve Rönesans Holding işbirliğiyle, eğitim sektöründe fark yaratacak hizmetler sunmayı ve elde edilecek gelirleri Rönesans Eğitim Vakfı’na bağışlayarak tekrar eğitime yönlendirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.