banner

KPSS ortaöğretim/önlisans başarı sıralamaları internette




Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim ve ön lisansa giren adayların mezun oldukları program ve alan bazında başarı sıraları açıklandı.

ÖSYM’den yapılan duyuruya göre, 27-28 Eylül 2014 tarihlerinde yapılan 2014-KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans sınavına katılan adayların mezun oldukları program/alan bazında başarı sıralarını, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekleri bildirildi. Yapılan duyuruda, uygulamanın adayların tercihlerinde yardımcı olmak amacı ile geliştirildiği ve görüntülenen sayfanın belge niteliği taşımadığı belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.