banner

KPSS’ye göre memur alımları başvuruları başladı




Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih alınmaya başlandı.

Başvuru bilgileri için tıklayın

ÖSYM 2012 KPSS yerleştirme takvimi

kpss logoGıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır.

Tercih işlemleri 22 Mayıs 2012 tarihinde başlayacak, 28 Mayıs 2012 tarihinde sona erecektir. Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2012/3 Tercih Kılavuzunda lisans düzeyinde tercih yapılabilecek sözleşmeli pozisyonlar yer almaktadır. Kılavuz, 22 Mayıs 2012 tarihinden itibaren ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Adayların, Kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmeleri için, 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılmış olan 2010-KPSS Lisans’a girmiş ve KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olması gerekmektedir.

Adaylar tercihlerini kılavuzda yer alan kurallara göre, internet üzerinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. KPSS-2012/3 Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli personel olarak çalışanlardan bu yerleştirmede tercih yapamayacak olanlarla ilgili bir duyuru bulunmaktadır. Duyuruya aşağıdaki bağlantıdan erişilebilir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.