banner

2013 YDS sonuçları açıklandı




Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Sonbahar Dönemi sonuçları açıklandı. Sınava başvuru yapan 171 bin 306 adaydan 28 bin 524'ü sınava başvuru yaptığı halde girmedi.

YDS sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

1 Eylül tarihinde yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Sonbahar Dönemi sonuçları 6 Eylül saat 17:00’de açıklandı. Adaylar YDS sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden TC Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecek.

Sınava 28 bin 524 aday başvuru yaptığı halde girmedi

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Sonbahar Dönemi’ne başvuru yapan aday sayısı 171 bin 306,

Sınava Giren Aday Sayısı: 142 bin 782,

Sınava Girmeyen Aday Sayısı: 28 bin 524,

Sınavı Geçersiz Aday Sayısı ise 55 olarak açıklandı

ÖSYM’den yapılan YDS açıklaması şöyle;

1 Eylül 2013 tarihinde yapılan 2013-YDS Sonbahar Dönemi Sınavının değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları 6 Eylül 2013 günü saat 17:00’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Sınav sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere ve 29 Ağustos 2013 tarihli Duyurumuz doğrultusunda hazırlanan, sınav sorularının %10’undan oluşturulan Temel Soru Kitapçığı’na aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

Günün en çok okunanları

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.