banner

150 öğrenci yemekten zehirlendi




Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, taşımalı eğitimle öğrenim 150 öğrenci, yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye götürüldü

Olay, öğleden sonra ilçeye bağlı Üçdam Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, köy okulunda okuyan 150 öğrenci, okulda yedikleri yemeğin ardından kusma ve mide bulantısı şikayetiyle hastanelere başvurdu. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan taşımalı eğitimde öğrenim gören öğrencilerin, özel bir şirket tarafından yapılan öğlen yemeği menüsünde bulunan yemeklerden dolayı zehirlendiği belirtildi.. Tedavisine başlanılan öğrenciler, takılan serumun ardından taburcu edildi. Olayın ardından polis ve jandarma ekipleri, hastane çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Öte yandan öğrencilerin yediği yemekten alınan numuneler, İlçe Tarım Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.