banner

LYS sonuçları açıklanıyor




Bugün saat 13.00'dan itibaren LYS sonuçlarınızı buradan tıklayarak öğrenebilirsiniz

Üniversite adaylarının merakla beklediği LYS sonuçları için geri sayım başladı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarını düzenleyeceği basın toplantısıyla saat 13.00'de açıklayacak.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarını saat 13.00'de düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak.

ÖSYM, Başkan Prof. Dr. Demir'in 2013 Öğrenci Seçme Yerleştirme Sistemi ve Lisans Yerleştirme Sınavları hakkında değerlendirmelerde bulunacağı basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

LYS'ler 15-16 Haziran ve 22-23 Haziran tarihlerinde düzenlenmişti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.