banner

Ehliyette indirim müjdesi




Ehliyet sahiplerinden alınacak 101 TL’lik ücrette indirime gidiliyor. Maliye Bakanı vatandaşlardan gelen tepkiler üzerinde ehliyet ücretinde indirime gidileceğini belirtti.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vatandaşın tepki gösterdiği 101 TL'lik ehliyet ücreti için indirim müjdesi verdi.

TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen ve Genel Kurul'da da ele alınarak yasalaşması beklenen torba kanun teklifi kapsamında değiştirilmesi planlanan ehliyetlerin yeni hali için 101 lira tutarında 'değerli kağıt bedeli' ödenecek.

Vatandaşın duruma tepki göstermesi üzerine twitter'dan bir açıklama yapan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız ile konuştum. Ehliyet yenileme ücreti yeniden gözden geçirilecek. Ama ücret maliyetin altında olmayacak" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.