banner

SBS tercihleri başladı, kontenjanlar açıklanmadı




Seviye Belirleme Sınavı (SBS) tercihleri bugün başladı ama asıl kontenjan ve okul puanları tablolaları hala yayınlanmadı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 2013 SBS Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzu’nda bugün yayınlanacağını belirttiği “TERCİHLERE ESAS KONTENJAN TABLOLARI”nı hala yayınlamadı.

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarının açıklanmasının ardından bugün başlayan tercihler 21 Temmuz’da sona erecek. Adaylar tercihlerini kontenjan tablolarına göre yapacak. Fakat Milli Eğitim Bakanlığı’nın bugün ilan edeceği kontenjan tabloları hala açıklanmadı. Tercih yapacak adaylar kontenjanların açıklanmasını bekliyor. Bakanlıktan şu ana kadar bir açıklama gelmedi. Öğrenciler ve veliler şaşkın. Eğitimciler ise SBS’de yanlış hesaplamanın ardından ikinci bir krizin yaşanmasından şüphe ediyor. Gelişmeleri en hızlı şekilde sizlerle paylaşacağız…Kontenjan tablolarına Eğitimtercihi.com’dan ulaşabilirsiniz… 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.