banner

MEB’den öğrenim özrüne şartlı atama




Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, öğretmenlerin öğrenim özrü başvuruları ile ilgili açıklama yaptı

Eğitimtercihi- MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, öğretmenlerin öğrenim özrü başvuruları ile ilgili yaptığı açıklamada öğrenim özrüne bağlı olarak yer değişikliği talep eden öğretmenlerin eşinin de öğretmen olması durumunda önce öğrenim özrü olan öğretmenin yer değişikliği başvurusu yapacağını, sonra bu öğretmenin onaylı başvuru belgesi ile eşinin de yer değişikliği başvurusunda bulunabileceği belirtildi. Yapılan açıklamada, öğrenim özrüne bağlı olarak yer değişikliği isteyen öğretmenin ataması gerçekleşmezse eşinin de ataması yapılmayacağı ifade edildi.

Yapılan açıklama şöyle;

“Öğrenim özrüne bağlı olarak yer değişikliği isteyen öğretmenlerin eşi de öğretmen ise önce öğrenim özrü olan öğretmen yer değişikliği müracaatı yapacak  sonra bu öğretmenin onaylı başvuru belgesi ile eşi de yer değişikliği müracaatında bulunabilecektir. Öğrenim özrüne bağlı olarak yer değişikliği isteyen öğretmenin ataması gerçekleşmezse eşinin de ataması yapılmayacaktır.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.