banner

Milli Eğitim Bakanlığı’na yeni atamalar yapıldı




Milli Eğitim Bakanlığı’nın Çorum İl Müdürlüğü’ne Aytekin Girgin, Bakanlık Müşavirliklerine ise Melik Türedi, Ercan Demirci ve Enes Karaman atandı.

meb'e yeni atamaMilli Eğitim ile Dışişleri Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Resmi Gazete'de yer alan atama kararlarına göre, Milli Eğitim Bakanlığı’nın açık bulunan 1'inci derece kadrolu Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Aytekin Girgin'in atanması, açık bulunan 1'inci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliklerine Melik Türedi, Ercan Demirci ve Enes Karaman'ın atanması, uygun görüldü.

Dışişleri Bakanlığı’nda ise açık bulunan 1'inci derece kadrolu Protokol Genel Müdür Yardımcılığı'na Tunca Özçuhadar, atandı. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.