banner

MEB’le İspanya Eğitim Bakanlığı arasında işbirliği anlaşması




Milli Eğitim Bakanlığı ile İspanya Eğitim Kültür ve Spor Bakanlığı arasında "Eğitim alanında işbirliği anlaşması" imzalandı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile İspanya Eğitim Kültür ve Spor Bakanı Jose Ignacio Wert Ortega arasında "Eğitim alanında işbirliği anlaşması" imzalandı

İmza töreni, Millî Eğitim Bakanlığı'nın ev sahipliğindeki ''OECD Eğitim Bakanları Gayriresmi Toplantısı'nın gerçekleştiği Le Meridien Otel'de yapıldı.

Bakan Avcı, anlaşmanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Bakan Avcı, anlaşmanın iki ülke arasında eğitim alanındaki işbirliğinin gelişmesinde önemli katkı yapacağını ifade etti.

Konuk Bakan Ortega ise İstanbul'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İki ülke arasında eğitim faaliyetlerinin geliştirilmesi konusunda ciddi çabalar harcandığını vurgulayan Bakan Ortega, anlaşmanın, iki ülke arasındaki ortaöğrenim ve yükseköğrenim alanındaki ilişkileri geliştireceğini kaydetti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.