banner

‘Yurt da yok ev de yok’




TBMM’de Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bütçesinin görüşmeleri sırasında CHP'li milletvekilleri salona, üzerinde "öğrenci çadırı", "yurt da yok ev de yok" yazılı çadır kurdu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun bütçeleri üzerinde görüşmeler başladı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bakanlığının 2014 yılı bütçesine ilişkin sunum yapıyor.

Kılıç sunumuna başlamadan önce, CHP'li milletvekilleri, öğrencilerin barınma sorununa dikkati çekebilmek amacıyla salona, üzerinde "öğrenci çadırı", "yurt da yok ev de yok" yazıları bulunan bir çadır kurdu. Çadır bir süre sonra kaldırıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.