banner

MEB, Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavı duyurusu yaptı




MEB Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Sözlü Sınavı, 10-28 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Sözlü Sınavı’nın 10-28 Şubat 2014 tarihleri arasında hafta içi yapılacağını duyurdu. MEB’den yapılan duyuruda, adayların Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Sözlü Sınav Giriş Belgesi’ne MEBBİS üzerinden 27 Ocak tarihinden itibaren ulaşabilecekleri belirtildi. Yapılan açıklamada, Sözlü Sınava girecek adayların; adayın sözlü sınava giriş tarihi, sınav yeri ve saatinin yazıldığı Sözlü Sınav Giriş Belgesi ile istenilen diğer belgeleri de yanlarında bulundurmaları gerektiği ifade edildi.

MEB, Sözlü sınava ilişkin duyuruların da  Bakanlık internet sitesinden (www.meb.gov.tr) de takip edilebileceğini duyurdu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.