banner

Avcı: Bu seçimde, yeni Türkiye'yi seçeceğiz




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Bu seçimde, yeni Türkiye'yi seçeceğiz. Ya yeni Türkiye'yi biz seçeceğiz veya birilerinin komplosuna kurban gideceğiz" dedi.

Avcı, partisinin Eskişehir teşkilatının bir düğün salonunda düzenlediği "Sandık Kurulları Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, sandığın seçimin namusu olduğunu belirterek, seçimin sandıktan kazanılıp, sandıkta kaybedileceğini kaydetti.

Bir zincirin gücünün en zayıf halkasıyla ölçüldüğünü ifade eden Avcı, şöyle konuştu:

"Aradaki bir zayıf halka bütün zincirin emeklerini boşa çıkartır. Bu sorumluluk bilinciyle hepimiz çalışacağız. Bu seçim bir belediye seçimi değil. Bunu hepimiz biliyoruz. Gördük ve anladık. Bu seçimde, biz sadece Harun Bey'i, Nevzat Bey'i, Orhan Bey'i başkan seçmeyeceğiz. Bu seçimde, yeni Türkiye'yi seçeceğiz. Ya yeni Türkiye'yi biz seçeceğiz veya birilerinin komplosuna kurban gideceğiz. Onun için bu seçim, herhangi bir belediye seçimi değil. O şuurla nöbetimizin başında olacağız. Kadınlarımız, erkeklerimiz, gençlerimiz, hepimiz o şuurla sandıkların başından olacağız, o gün."

Toplantıya, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can ile partililer katıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.