banner

Öğretmen ve öğrencilere tablet dağıtıldı




Artvin'in Hopa ilçesinde düzenlenen törende, Fatih Projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilere 297 tablet dağıtıldı.

Hopa Atatürk Anadolu Lisesinde düzenlenen törene, Vali Kemal Cirit, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çelik, Kaymakam Mehmet Ali Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Vali Cirit, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 21'inci yüzyılın en önemli ülkelerinden biri olacağını belirterek, "Buna hiç kimse engel olamayacaktır. Bu başarıyı yakalayacak olan da sizlersiniz" dedi.

Fatih Projesinin, eğitimde çağ atlama projesi olduğunu vurgulayan Cirit, "İlk etapta dokuzuncu sınıf öğrencilerimize yönelik başlayan projeden, peyder pey tüm öğrencilerimiz faydalanacak. Fatih Projesi, devletimizin oldukça özgün bir projesidir. Projeye şahitlik ediyor olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Cirit, öğrencilerin hiçbir eksikleri olmadan eğitim yaşamlarını sürdürmelerini istediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Eğitim sürecini başarılı şekilde tamamlayarak, ülkemizin yönetimine talip olun. Ben sizlere güveniyorum. Ülkemiz size güveniyor ve geleceğimizden de hiçbir zaman endişemiz olmadığını bir kez daha paylaşmak istiyorum."

Milli Eğitim Müdürü Yanmaz ise FATİH Projesi kapsamında Hopa Atatürk Anadolu Lisesi ve Nuri Vatan Anadolu Lisesinde görevli 57 öğretmen ile 240 öğrenciye 297 tablet dağıtılacağını kaydetti.

Yanmaz, törende dağıtılacak tabletlerle birlikte, il genelinde 498 öğretmen ve bin 648 öğrencinin tablete kavuşacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Cirit, öğretmen ve öğrencilere tabletlerini teslim etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.