banner

Doçent cinayetinde şok iddia!




Selçuk Üniversitesi (SÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in bıçaklanarak öldürülmesinin ardından aynı üniversitede öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet G. dün yakalandı.

Yapılan inceleme ve takibin ardından Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i, aynı fakültede Kimya Mühendisliği Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet G.'nin öldürdüğü ortaya çıktı.

Özdemir'in cinayete kurban gittiğinin tespit edilmesinin ardından polis, fakültede olay anında gürültüyü duyan olup, olmadığını araştırdı. Bu sırada aynı fakültede Kimya Mühendisliği Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet G.'nin 2 gündür, fakülteye gelmediği belirlendi.

Polis, Ahmet G.'nin 2 gündür evine de gitmediği tespit edilince, araç plakasından yola çıkarak araştırma başlattı. MOBESE kameralarında Ahmet G.'nin Karatay ilçesinde olduğunu saptayan polis, trafikte seyir halinde iken gözaltına aldı.

 ‘Bir kadın yüzünden tartıştık’

Şüpheli olarak 2 gündür kayıp olan Kimya Mühendisliği Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet G.’nin ismine ulaşıldı. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan G.’nin de eşi olan Prof. Dr. Ahmet G.’nin MOBESE kameralarından Karatay ilçesinde olduğu saptandı. Trafikte gözaltına alınan Profesör G.’nin cinayeti itiraf ederek “İki gün önce bir kadın yüzünden tartıştık. Öğrenciler de buna şahit oldu. Öğrencilerin yanında beni küçük düşürdü” dediği öğrenildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.