banner

MEB görevde yükselme sınavı 13 Eylül'de yapılacak Giriş belgenizi indirmek için Tıklayın




MEB görevde yükselme sınavı soru sayısı ve sınav süresi ne kadar? Sınav saat kaçta başlayacak? 2 Eylül 2014 MEB görevde yükselme sınavı giriş belgesi Tıkla indir

MEB, 2014 yılı merkez ve taşra teşkilatı şef ve memur kadroları için 13 Eylül 2014 tarihinde yapılacak olan görevde yükselme sınavı sınava giriş belgelerini erişime açtı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 4-13 Ağustos 2014 tarihleri arasında başvurularını aldığı 2014 yılı merkez ve taşra teşkilatı şef ve memur kadroları için yapılacak görevde yükselme sınavı başvuru işlemlerini tamamlayarak 13 Eylül’de yapılacak sınava girecek adayların sınava giriş belgelerini http://www.meb.gov.tr/ internet adresinde erişime açtı.

Adaylar, 13.09.2014 Tarihli Merkez ve Taşra Teşkilatı Şef ve Memur Kadroları İçin Görevde Yükselme Sınavı Giriş Kartlarını belirtilen adresten TC kimlik numaraları ile giriş yaparak edinebilecek.

Görevde Yükselme Sınavı’na girmeye hak kazanan adaylar için sınav 13 Eylül 2014 tarihinde yapılacak. Tek oturum olarak yapılacak sınav saat 10.00’da başlayacak ve 75 dakika sürecek. 70 ve üzeri puan alan adaylar atama başvurusunda bulanabilecek.

MEB görevde yükselme sınavı kapsamı

Sınavda; Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğinin 12. madde hükmüne göre konular ile puan ağırlıkları aşağıda belirtilmiştir. Adaylara toplam 50 adet çoktan seçmeli (5 seçenekli) soru sorulacak.

Ayrıntılı bilgi ve sınavda sorulacak soru sayısı ve konu dağılımları için Tıklayın

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.