banner

YÖK Başkanı’ndan yatay geçiş müjdesi




YÖK Başkanı Yekta Saraç, bahar döneminde üniversitelilere yatay geçiş hakkı verilmesi için çalışma yürüttüklerini ve yakında kararın açıklanacağını duyurdu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, sosyal medya üzerinden üniversitelilere müjde verdi. Saraç, bahar dönemi yatay geçiş hakkı için çalıştıklarını ve yakında kararı açıklayacaklarını duyurdu.

Saraç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 2014-2015 yılı bahar döneminde yatay geçiş hakkı verilmesi ile ilgili çalışmalar yürüttüklerini ve yakında kararın verileceğini duyurdu.

Yatay geçiş ne demek?

Üniversite öğrencilerinin, bir üniversitenin kendi bünyesinde veya başka bir üniversiteye eşdeğer bölümler arasındaki geçişine olanak sağlayan düzenleme.

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.