banner

MEB, 40 yaş üstü kaç öğretmen atadı?




Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tarafından gerçekleştirilen 15 bin öğretmenin atamasında, 40 yaş üzeri başvuran 730 kişiden 129'u atandı. 

MEB Basın Müşavirliğinden alınan bilgiye göre, dün gerçekleştirilen 15 bin öğretmen atamasına, "40 yaş sınırının" kaldırılmasıyla birlikte 40 yaş üzeri 730 kişi başvuru yaptı. Bu kişilerin 129'u atandı. 

MEB, bu yılki atamalarda, 28 Şubat mağduru öğretmen adayları için "40 yaş" sınırı kaldırıldığından gerekli koşulları sağlayan ancak daha önce yaş nedeniyle öğretmenlik başvurusu yapamayan adayların da başvurularının kabul edileceği duyurulmuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.