banner

YGS kalemleri ihtiyaç sahibi öğrenciler için toplandı




Türk Kızılayı Antakya Şubesi Gençlik Kolları üyeleri, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) dağıtılan kalem, silgi ve kalemtıraşları, sınav bitiminde ihtiyacı olan öğrenciler için topladı.

Türk Kızılayı Antakya Şubesi genel hizmet yöneticisi Mustafa Alp, yaptığı açıklamada, ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye malzemesi toplamak için Antakya'da YGS'nin yapıldığı 20 okulda stant kurduklarını belirtti.

Alp, YGS'ye giren adaylardan, ÖSYM tarafından dağıtılan kalem, silgi ve kalemtıraşları sınav sonrası talep ettiğini kaydetti.

YGS'den çıkan öğrencilerin kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Alp, toplanan 4 bin 500 kalem, 2 bin 250 silgi ve kalemtıraşın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirleyeceği okullarda öğrencilere dağıtılacağını belirtti.

YGS kalemleri, köylü çocuklar için toplandı

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) dağıtılan kalem, silgi ve kalemtıraşları, sınav bitiminde köy okullarında eğitim gören çocuklar için topladı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.