banner

Milli Eğitim Bakanı Avcı Eskişehir’den tekrar aday




AK Parti'nin YSK'ya sunduğu milletvekili aday listesine göre, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Eskişehir’den tekrar aday oldu.

AK Parti'nin YSK'ya sunduğu milletvekili aday listesine göre, 127milletvekili tekrar aday gösterilirken, 185 milletvekili liste dışı kaldı.

AK Parti'nin 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi için YSK'ya sunduğu kesin olmayan aday listesine göre Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AB Bakanı Volkan Bozkır, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç aday gösterildikleri seçim çevrelerinde birinci sırada listede yer aldılar. 

TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ile Grup başkanvekilleri Ahmet Aydın, Belma Satır, Naci Bostancı ve Mahir Ünal da aday gösterildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.