banner

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği başvuru tarihi netleşti




Sosyal Bilgiler Öğretmenliği için başvurular Perşembe (8 Ekim) günü başlıyor.

KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’nde ilgili soruların yargıya taşınması nedeniyle ataması yapılamayan Sosyal Bilgiler Öğretmenliği için başvuru tarihinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, konuya ilişkin açıklamayı kendi twitter hesabından yaptı. Yusuf Tekin, Sosyal Bilgiler ile prosedürün tamamlandığını belirterek, “Perşembe (8 Ekim) günü itibariyle başvuru alacağız. Hayırlı olsun” dedi. 

Başvurular 14 Ekim’e kadar sürecek

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği için başvurular 8 Ekim Perşembe günü başlayıp 14 Ekim Çarşamba günü sona erecek. Bu tarihler arasında 988 ilk atama, 9 yeniden atama ve kurumlar arası yeniden atama olarak toplam 997 kontenjana atama yapılacak.

Atamalar, 16 Ekim Cuma günü sonuçlanacak.

2015 Yılı Eylül Dönemi Öğretmenlik İçin Başvuru Ve Atama Duyurusuna Ulaşmak İçin Tıklayınız.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.