banner

TÜGİAD gençlere girişimciliğin ipuçlarını anlatıyor




TÜGİAD Parlamento İle İlişkiler Komisyonu Başkanı Seda Özbulut, TÜGİAD Ankara Şubesi ile TOBB-ETÜ’nün birlikte yürüttüğü ‘’Girişimcilik ve Liderlik’’ dersinde girişimci adaylarına kendi deneyimlerinden de örneklerle başarının yollarını anlattı.

seda ozbulutTürkiye Genç İş adamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi üyeleri, üniversite-iş dünyası işbirliği kapsamında TOBB-ETÜ’de Girişimcilik ve Liderlik dersine katılımcı olmaya devam ediyor. Her hafta bir TÜGİAD üyesi öğrencilere kendi girişimcilik deneyimlerini anlatıyor ve sektörde başarılı olmanın ipuçlarını veriyor.

TOBB-ETÜ Uluslararası Girişimcilik Bölümü tarafından sürdürülen dersin bu haftaki konuğu reklam sektörünün önde gelen firmalarından ZETA Ajans Başkanı ve TÜGİAD Parlamento ile İlişkiler Komisyonu Başkanı Seda Özbulut oldu. Seda Özbulut, üniversite öğrencilerine ders kapsamında kendi hayat ve girişimcilik serüvenini aktararak başarılı girişimciliğin püf noktaları hakkında tüyolar verdi.

Lüks Marka Yönetimi ve Ürün Pazarlaması konularından bahseden Özbulut, aynı zamanda lüks markaların başarı hikâyelerini, kurumsal kimlik detaylarını ve pazarlama yöntemlerini anlattı. Girişimci adaylarına başarının temel ilkelerini dünya markalarından örnekler vererek açıklayan Özbulut, öğrencilerin şimdiden kendilerine bir hedef belirlemelerinin ve bu yolda istikrarlı bir şekilde ilerlemeleri gerektiğinin altını çizdi.

Girişimcilik derslerinin bundan sonraki konukları TÜGİAD Ankara Başkanı, Naslı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Türker Naslı ve TÜGİAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi, AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın olacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.