banner

İmam, yeter ki çocuklar camiye gelsin diye...




Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Dayılı Köyü Camisi İmamı Cebrail Öztürk, 180 vakit camiye gelen çocuklara tablet bilgisayar hediye edecek.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların bilgisayar teknolojisi ve internete olan ilgilerini değerlendirmek istediklerini söyleyerek, çocuklara namaz kılma alışkanlığını kazandırmak ve camiye olan sevgilerini artırmak için farklı projeler hazırladıklarını ifade etti.

Öztürk, bu projelerinden birinin de iki ay içerisinde 180 vakit namazlarını camide cemaatle kılan öğrencilere tablet bilgisayar verme projesi olduğunu ve bununla birlikte camiye olan ilginin katlandığını vurguladı.

Öztürk, ''Her vakitten sonra çocuklarımıza birer kupon veriyoruz. Tablet bilgisayarı almak isteyen 50 öğrencimiz 180 vakti tamamlamak için sabah namazı dahil vakit namazlarının çoğunu camide cemaatle kılıyor. İki ay sonunda 180 kuponu tamamlayan çocuklarımıza tablet bilgisayar dağıtacağız'' dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.