banner

Öğrencilerin Bakan Dinçer'i şaşırtan cevabı




Adana'da öğrencilere "Okullardaki yeni kılık kıyafet uygulaması iyi oldu mu sizce" diye soran Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, "Hayır" cevabını alınca şaşırdı.

omer dincer ogrenciBir dizi ziyaret ve açılışı gerçekleştirmek için Adana'ya gelen Bakan Dinçer, beraberinde Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve AK Parti milletvekilleri ile birlikte Ekinfen Okulları'nı ziyaret etti.

Burada bir süre minik öğrencilerle sohbet eden Dinçer, çocuklara "Size bir soru sormak istiyorum. Okullardaki yeni kılık kıyafet uygulaması iyi oldu mu sizce" diye sordu.

Öğrencilerin hep bir ağızdan verdiği "Hayır" cevabına şaşıran Dinçer, sonrasında çocuklara sarılarak, programına devam etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.