banner

Heybeliada Ruhban Okulu Meclis gündeminde




Heybeliada Ruhban Okulu’nun açılıp açılmayacağına TBMM karar verecek

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, okulun açılması konusunda yapıcı bir anlayışla ve konunun tüm yönlerini dikkate alan bir çalışma içinde olduklarını açıkladı.

Meclis Genel Kurulu'nda Başbakan Erdoğan adına milletvekillerinin sözlü soru önergelerini yanıtlayan bakan İsmet Yılmaz'a Heybeliada Ruhban Okulu'nun açılıp açılmayacağı soruldu. Yılmaz, Ruhban Okulu'nun açılması için hükümet olarak yapıcı bir çalışma içinde olduklarını belirterek, "Heybeli Ada Ruhban Okulu'nun açılması konusuyla ilgili yapıcı bir anlayışla konunun tüm yönlerini dikkate alarak bir çalışma içindeyiz" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.