banner

18 Mart’ta öğrenciler ekmek ve hoşaf yiyecek




Türkiye Öğrenci Konseyi’nin 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü anısına o gün yaşananlara dikkat çekmek amacıyla düzenlediği etkinlikte tüm üniversitelerde öğrencilere karavana ile ekmek ve hoşaf servisi yapılacak

Türkiye Öğrenci Konseyi, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla üniversitelerde bir etkinlik düzenledi. Öğrencilere 18 Mart'ta o günün anısına ekmek ve hoşaf servisi yapılacak. YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya'nın da desteklediği etkinlik için üniversitelere bir yazı gönderildi.

YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, "Düşünebiliyor musunuz, tüm üniversitelerde aynı anda aynı karavana yenecek. Bunu canı gönülden destekliyorum" dedi. Fikir, Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu'dan çıktı.

Tüm üniversitelere bir yazı gönderdi ve "18 Mart'ta üniversiteniz öğrencilerine tarih şuurunun yaşatılması için ecdadımızın o günkü mönüsü olan buğday çorbası, hoşaf ve ekmek dağıtılmasını arz ederim" dedi.

Ağaoğlu'nun bu talebi 167 üniversiteden 120'sinde kabul gördü. YÖK Başkanı da desteklediğini söyledi.

Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde yine etkinlik kapsamında, öğrencilere ellerine yakmaları için kına da dağıtılacak.

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.