banner

Eczacıbaşı Tıp Ödülleri'ne başvurular başladı




Türkiye'de tıp ve eczacılık bilimlerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bilimsel araştırma projelerini desteklemeyi, başarılı bilim insanlarını ödüllendirmeyi amaçlayan Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri başvuruları başladı.

''Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri''ne, 2013 yılı adaylık başvurularının 1 Nisan tarihinde sona ereceği duyuruldu.

Eczacıbaşı açıklamasında, Türkiye'de tıp ve eczacılık bilimlerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bilimsel araştırma projelerini desteklemeyi, başarılı bilim insanlarını ödüllendirmeyi amaçlayan Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri başvurularının 1 Nisan'da sona ereceği bildirildi.

Ödüller kapsamında, 1959 yılından bu yana, 31 Tıp Bilim Ödülü, 38 Tıp Teşvik Ödülü, 9 Tıp Öğrencileri Proje Ödülü'nün verildiği, 174 çalışmanın da Bilimsel Araştırma Destek Ödülleri kapsamında başarıyla tamamlandığı hatırlatılan açıklamaya göre, ödül sahipleri ile desteklenecek projeler ise Prof. Dr. Emin Kansu başkanlığında oluşan 10 kişilik Bilimsel Değerlendirme Kurulu tarafından belirlenecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.