banner

YÖK Başkanı Çetinsaya, YGS adaylarına başarı diledi




YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, YGS sınavına girecek adayları, ''Heyecana sözüm yok ama endişeye de mahal yok” sözleriyle uyardı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, yarın yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere başarı diledi.

YÖK'ten yapılan açıklamaya göre, Çetinsaya, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabına, ''Üniversite sınavına girecek gençlerin heyecanlarını her hissedişimde iyi ki yükseköğretim alanımızı genişletiyoruz diyorum'' mesajı yazdı.

YGS'ye girecek öğrencilere başarı dileklerini ileten Çetinsaya, ''Heyecana sözüm yok ama endişeye de mahal yok diyorum'' ifadesini kullandı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.