banner

Bakan Avcı’dan Anadolu Ajansı’na teşekkür




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Anadolu Ajansı’nın kuruluşunun 93. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada AA’ya  eğitim haberleri konusunda gösterdiği duyarlılık için teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Anadolu Ajansının (AA) TBMM'den de önce kurulduğunu hatırlatarak, ''Anadolu Ajansının 93 yıl boyunca bu millete nasıl şerefli bir hizmet sunduğunu her gün müteaddit örnekleriyle görüyoruz'' dedi.

Avcı, AA'nın 93. kuruluş yılı dolayısıyla kurumda hizmet etmiş ve bugün hayatta olmayanlara rahmet, çalışanlara da başarıla diledi.

AA'nın eğitim haberleri konusunda gösterdiği duyarlılığa teşekkür eden Avcı, ''6 Nisan 1920'de İstiklal Savaşımızın başlangıcında hatta TBMM'nin kuruluşundan da önce milli mücadelenin gerek yurttaki gerek dünyadaki sesi olmak amacıyla Atatürk tarafından kurulan Anadolu Ajansının 93 yıl boyunca bu millete nasıl şerefli bir hizmet sunduğunu her gün müteaddit örnekleriyle görüyoruz'' dedi.

Avcı, Anadolu Ajansına ''nice uzun yıllar, şerefli hizmetler'' diledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.