banner

Askerlik süresi kısalıyor mu?




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan askerlikle ilgili flaş açıklama. Erdoğan, Kızılcahamam toplantısında  15 aylık askerlik süresinin kısalabileceği mesajını verdi.

Başbakan Erdoğan, Kızılcahamam'da düzenlenen ve iki gün süren 20. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanış ve değerlendirme konuşmasında, gündemdeki konuları değerlendirdi.

Bedelli askerlikle ilgili yeni bir düzenleme olup olmadığı soruları üzerine Erdoğan, “Bizim için o konu kapandı, görünmüyor. Ama 15 ay askerlik uzun süre, bu konuyu çalışmak lazım” dedi. Erdoğan, Ayasofya’nın camii olarak ibadete açılmasını isteyen bir vekile de “Boşver Ayasofya’yı siz Sultanahmet Camii’ni doldurun” dedi

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.