banner

Yedek subaylık kaldırılıyor mu?




Başbakan Erdoğan’ın “Uzun dönem askerlik süresi 12 aya indirilecek” açıklamasının ardından gözler yedek subaylık ve kısa dönem askerlik ile ilgili alınacak karara çevrildi.

Başbakan Erdoğan, yedek subaylığın kaldırılması diye bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakan, askerlik süresinin kısaltılmasına dair, "İhtiyaç değerlendirmesini yaptıktan sonra karar alacağız. Bakanlar Kurulu kararı yeterlidir. Yedek subaylığın kaldırılması diye bir şey söz konusu değil" dedi.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçından sonra çıkan olayları da değerlendiren Başbakan Erdoğan, "Trabzonspor Başkanına karşı takınılan bu tavrı hiç şık bulmuyorum" şeklinde konuştu.

"Esed bir teröristtir"

Başbakan Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed ile ilgili olarak da "Ben artık onu siyasi olarak kabul etmiyorum. O devlet terörü estiren bir teröristtir" ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.